- Autor: netrva
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej řepkový | 20 |
Sójová omáčka | 35 |
Solamyl bramborový škrob | 14 |
Zázvor | 14 |
Celer bulva | 658 |
Sójové nudličky Bona Vita (v suchém stavu) | 80 |
Dochucovadla:
na hrot nože pepře sušené feferonky 2-3 menší
Energetická hodnota celkem: 2850 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1425 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 34.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 3.5
Postup přípravy
uvařit sojové nudličky dle návodu Naložit nudličky: 2 lžičky Solamyl 2 lžičky Zázvor trochu mletého pepře 6 lžiček sojové omáčky Vše promíchat, nechat 20 min odstát Připravit celer na hranolky cca 0,5 x 0,5 x 2-5 cm hranolky osmahnout do poloměkka v pálivém oleji (v 2-3 lžících oleje rozpálíme 2-3 malé sušené feferonky bez jadérek) Vyndáme z pánve, na cca 1-2 lžíce oleje osmahneme sojové nudličky, vmícháme hranolky zalijeme 6 žličkami sojové omáčky a společně ještě cca 5 min za stálého míchání
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.